Scheurherstel

Restauratie Monument - Project Monument076 - Gevelrestauratie - Bed & Breakfast Etten-Leur / Breda

Bij oude panden komen we het vaak tegen: scheuren in de muur. Maar ook bij nieuwe huizen kan er scheurvorming ontstaan. Het is belangrijk om eerst vast te stellen waar de oorzaak van de scheur ligt. Het kan aan de fundering liggen, maar ook aan een verkeerde drukverdeling in de gevel en geroeste muurankers of spouwankers. Maar ook een aardbeving, zoals door gaswinning in Groningen voorkomt, kan de oorzaak zijn. Voor alles is een oplossing en scheuren kunnen vaak vrijwel onzichtbaar gerepareerd worden.

De Beuck Gevelrestauratie is installateur van het Thor Helical scheurherstelsysteem en gecertificeerd scheurhersteller. Zo bent u verzekerd van een vakkundig advies en blijvende oplossing voor de scheuren in uw gevel.

Heeft u scheuren in de muur en wilt u het probleem oplossen en de de scheuren herstellen? Neem dan even contact met ons op voor een afspraak. Wanneer er sprake is van scheurvorming is het noodzakelijk om de situatie ter plekke op te nemen alvorens een herstelplan en offerte te kunnen maken.

Contact Offerte aanvragen
scheur-in-muur-of-gevel-thor-helical-scheurherstel-groningen-drenthe-overijssel
scheur-in-de-gevel-scheurherstel-plan-de-beuck-gevelrestauratie

Stappenplan bij Scheurherstel

Het herstellen van scheuren in muren vraagt om een grondige aanpak. Van het opstellen van een scheurherstelplan tot het herstellen van de gescheurde muurvlakken. Hieronder lichten wij in hoofdlijnen de stappen toe. De video geeft stap voor stap de behandeling van het feitelijke scheurherstel weer. Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Analyse scheurvorming
Onderzoek naar oorzaak van de scheuren
Oplossen oorzaak scheurvorming
Uithakken / uitslijpen van de voegen
Schoonspuiten van de uitgeslepen voeg
Inbrengen van chemische mortel
Inbrengen van scheurherstel-wokkel(s)
Afstrijken van de chemische mortel en laten uitharden
Zetten van een nieuwe voeg / afwerken
scheur-in-de-gevel-scheurherstel-de-beuck-gevelrestauratie

Heeft u last van scheuren in de muur of gevel, en wilt u dit probleem blijvend oplossen? Wij maken graag een afspraak met u om de situatie ter plekke te bekijken en op basis van úw wensen een scheurherstel-plan en passende offerte op te stellen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Bekijk onze projecten