Gevelrenovatie

Gevelrestauratie met knipvoeg in Westerbork - De Beuck Gevelrestauratie

We spreken van gevelrenovatie wanneer de werkzaamheden uitgevoerd worden aan een pand dat jonger is dan 50 jaar, waaronder ook nieuwbouw-woningen. Is de gevel van uw woning of pand toe aan een opknapbeurt? De Beuck Gevelrestauratie voert complete gevelrenovatie-projecten uit. Van gevelreiniging tot scheurherstel. Van metselwerk tot (ambachtelijk) voegwerk. De Beuck Gevelrenovatie adviseert u graag over de juiste werkwijze.

gevelrenovatie-voor-de-beuck-gevelrestauratie

VOOR DE GEVELRENOVATIE

gevelrenovatie-na-de-beuck-gevelrestauratie

NA DE GEVELRENOVATIE

Bij het renoveren van de gevel van uw woning wordt het voegwerk verwijderd door middel van uitslijpen of uithakken. Om schade aan uw gevel te voorkomen is het verstandig dit door een ervaren vakman te laten uitvoeren. Bij het uithakken van de voeg wordt gebruik gemaakt van door perslucht aangedreven hakhamers. Deze worden gebruikt omdat je hier zeer nauwkeurig mee kunt werken en beschadiging van de stenen voorkomen wordt. Als de voegen te hard zijn om uit te hakken worden ze uitgeslepen met een slijptol (stofvrij).

De gevel dient nadat hij is uitgehakt of geslepen, uitgespoeld of gereinigd te worden. Hiermee creëren we een gezond hechtvlak voor de nieuwe voeg. Het schoonspuiten gebeurd door middel van een hogedrukreiniger.

Voor het aanbrengen van de nieuwe voeg worden er proefstukken opgezet om de kleur en type voeg in overleg met u te bepalen. Als dit bepaalt is, kan worden gevoegd en heeft uw woning of pand weer een strak en fris uiterlijk.

Uw woning of pand kan nadien ook geïmpregneerd worden, zodat de gevels waterafstotend worden. Hierdoor heeft u geen last meer van vochtdoorslag. Impregneren voorkomt ook vorstschade, zoutuitbloei (wit uitslaan van stenen) en alg- en mosaangroei. Dus het is in sommige gevallen aan te raden uw gevels te impregneren.

Contact Offerte aanvragen
Stichting Voeggarant
Restauratie Monument - Project Monument076 - Gevelrestauratie - Bed & Breakfast Etten-Leur / Breda
Restauratie Monument - Project Monument076 - Gevelrestauratie - Bed & Breakfast Etten-Leur / Breda
Gevelrestauratie met knipvoeg in Westerbork - De Beuck Gevelrestauratie

Wilt u uw gevel laten renoveren en dit voor een goede prijs/kwaliteit-verhouding laten uitvoeren? Wij maken graag een afspraak met u om de situatie ter plekke te bekijken en op basis van úw wensen een passende offerte te maken. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Bekijk onze projecten